14 februari 2016 – Feerwerd

Valentijnsdag, 14 februari: een optreden van het Van Speijkkwartet, met het speciale programma ‘Each day is Valentine’s Day’. Vier zingende mannen, ware close harmony, en een vrouw aan de vleugel die óók nog af en toe zong, dat was smullen, op deze akelige, gure, winderige dag…

terugblikken, door enkele bezoekers:

Each day is Valentine’s day.

In het kerkje van Feerwerd gebeuren mooie dingen.

Vanmiddag, 14-02-2016, verzorgde het Van Speijkkwartet m.m.v. pianiste Emma Boschma een verrassend concert, waarbij – hoe kan het ook anders op Valentijnsdag- de vier seizoenen van de Liefde werden bezongen.

Er werd geput uit een breed repertoire; in vogelvlucht passeerden verschillende genres die met muzikaliteit en humor doorspekt vertolkt werden. De stemming zat er goed in . Tezamen vormden de stemmen een prachtig warm muzikaal kleurenpalet. Ik heb genoten van de liefde en de passie, waarmee dit kwartet zijn optreden heeft vertolkt.

Met de toegift “Gute Nacht Freunde” sloot het kwartet z’n concert af en konden wij met een voldaan gevoel huiswaarts gaan.

Anneke Wieringa

Hoe een regenachtige valentine’s day toch een zilveren randje kreeg.
Op zondag 14 februari trad het van Speijkkwartet op met hun close harmony zang.
Enthousiast en met humor bezongen zij de 4 seizoenen van de liefde. Wij hebben genoten.
Annie, Carla en Mieke