Concert bezoeken of organiseren

Uiteraard krijgt u via onze site een beeld van wie we zijn en wat we doen. Er gaat echter niets boven een concert in levenden lijve. De “Magie van het moment”: de entourage, het plezier en enthousiasme, ontroering of kippenvel ervaart u vooral bij onze optredens.

Houd onze site in de gaten voor de actuele concertagenda.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u ons zelf in huis haalt! Voor u zelf, om uw gasten te verrassen, of als cadeau voor iemand ‘die alles al heeft’?
De afgelopen jaren hebben we acte de présence mogen geven:

  • ter gelegenheid van verjaardagen, huwelijksjubileum, pensionering en afscheid
  • in het kader van diverse kunst- en cultuurroutes, festivals, en als intermezzo bij lezingen
  • in cultuurcentra, verzorgingshuizen, bibliotheken, kerken, dorpshuizen, restaurants en cafés, op grote en kleinere podia.

Staat er geen piano op de locatie waar u ons zou willen hebben? Dan is het goed om te weten dat we beschikken over een mobiele, uitstekende digitale piano. Zo kunnen we u zonder extra kosten voor pianohuur e.d. toch een volwaardig concert bieden. We hebben niet veel ruimte nodig, zodat zelfs een huiskamerconcert tot de mogelijkheden behoort.

Onze veelzijdigheid komt het beste tot zijn recht wanneer we een divers programma voor het voetlicht brengen, met oude én nieuwe muziek, klassiek én pop, serieuze liederen én geinige nummers. Maar wenst u een programma met vooral romantische muziek? dat kan. De nadruk op Engels- of Duitstalige stukken? genoeg keuze. Liever alleen nostalgische Comedian Harmonists? geen probleem! Met behulp van onze uitgebreide repertoirelijst komen we er altijd uit.

De invulling van de optredens passen we zo veel mogelijk aan de gelegenheid aan, van enkele losse nummers ter opluistering van uw evenement tot een compleet programma met alles erop en eraan. Geen twee concerten zijn hetzelfde. We zijn altijd op zoek naar nieuwe arrangementen en vernieuwen ons repertoire en onze presentatie voortdurend.

De kosten: € 250 all in. Dit is een richtprijs; schroom niet contact met ons op te nemen indien u vragen, twijfels of een klein budget heeft.
NB Voor deelname aan korenrondes e.d. geldt deze prijs uiteraard niet.

De waarde: onbetaalbaar!

Reacties van ons publiek:

Sehr schön
Mijn gasten waren blij verrast jullie te horen zingen
Altijd een succes
Ook al ken ik sommige nummers al, ik geniet steeds weer
Altijd heerlijk
Stemmen harmoniëren prachtig samen
Volkomen toegewijd en schitterend gezongen
Door verschillende gasten van die middag werd met lovende woorden over jullie gesproken
Helemaal af