21 december 2019 – Midwinterconcert Usquert

21 december 2019 – Midwinterconcert Usquert

Gezien het succes van het Winteravondconcert van vorig jaar is het wederom tot een samenwerking tussen Slagwerkgroep Boréas, het Van Speijkkwartet en Valse Wichter gekomen; van het resultaat kunt u zaterdag 21 december 2019 getuige zijn. Op deze avond zal men niet alleen van kerstmuziek kunnen genieten maar ook van andere stemmige melodieën, al dan niet uitstluitend (en geschikt gemaakt) voor een slagwerkensemble, mannen- en/of vrouwenkwartet. Een mix van meer en minder bekende muziek, met hier en daar een Latin sfeertje. Slagwerkensemble Boréas, Valse Wichter en het Van Speijkkwartet treden dus zowel samen als afzonderlijk op. Uiteraard worden de heren van het Van Speijkkwartet – ook in de nummers die samen met de dames van Valse Wichter ten gehore gebracht worden – begeleid door pianiste Emma Boschma.

Het concert vindt plaats in de Petrus en Pauluskerk, Kerkstraat 9 te Usquert, aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis en een vrije gift na afloop is welkom.